ʻO Hangzhou Aily Digital Printing Technology Co., Ltd.
  • sns (3)
  • sns (1)
  • youtube(3)
  • Instagram-Logo.wine
ʻaoʻao_banner

Pehea e hana ai i nā ʻanuʻu paʻi DTF?

https://www.ailyuvprinter.com/dtf-printer/

Nā ʻanuʻu noPaʻi DTFpenei:

1. E hoʻolālā a hoʻomākaukau i ke kiʻi: E hoʻohana i ka polokalamu hoʻolālā e hana i ke kiʻi a hoʻokuʻu aku iā ia i ke ʻano PNG akaka.Pono ke kala e pai ʻia he keʻokeʻo, a pono e hoʻololi ʻia ke kiʻi i ka nui o ka paʻi a me nā koi DPI.

2. E hoʻopōʻino i ke kiʻi: E paʻi i ke kiʻi PNG alohilohi ma luna o kahi ʻino DTF kūikawā.Pono e akaka, pololei, a ʻaʻole pono e hōʻike i kahi distortion a i ʻole scaling.3.

3. E hoʻomākaukau i ka mea paʻi: E kau i ka pauka i loko o ka mīkini paʻi DTF, pono e hoʻololi i ka mea paʻi no ka mahana a me ke kaomi.Pono kekahi mau mea pa'i e ho'okomo i ke po'o pa'i, a ho'ohana kekahi i ka 'enehana pa'i 'oko'a.

4. Pa'i 'ana: E kau i ka 'ino i ho'omākaukau 'ia ma luna o ka mea pa'i DTF a hahai i nā 'ōlelo a'o o ka mea pa'i.E paʻi ka mea paʻi ma luna o ke kiʻiʻoniʻoni DTF e hoʻopili ana i ka mea ʻino me ka hoʻohana ʻana i nā puaʻa toner kūikawā.

5. Wehe i ke kiʻi: E kau i ke kiʻi i paʻi ʻia ma luna o ka pepa paʻa DTF kūikawā, e hoʻopololei i ke ʻano, a hoʻopaʻa i ka toner ma ka pepa me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano o ka mālama ʻana i ke kaomi a me ka wela.

6. Hoʻomaʻamaʻa i ke kiʻi: Ke hoʻohana nei i kahi paʻi wela kūikawā, kau ʻia ka pepa paʻa DTF ma luna o ka paʻi wela a hana ʻia no kekahi manawa e hoʻopaʻa paʻa i ke kiʻi.

7. E ʻoki i ka pepa paʻa: E ʻoki a haehae paha i ka pepa paʻa DTF mai ke kiʻi, e waiho ana i ke kiʻi puaʻa pauda.Hiki ke hoʻohana ʻia nā kiʻi i nā lole, ʻeke, a me nā mea hoʻolaha ʻē aʻe.


Ka manawa hoʻouna: Apr-11-2023